ALU-VAN DE PUTTE is reeds 30 jaar actief als fabrikant van SAPA ramen & deuren

Zonwering

Terug naar het dienstenoverzicht

Doek-zonwering haalt het beste uit de zon

De zon zorgt niet alleen op een natuurlijke manier voor warmte in huis, zonlicht draagt ook bij tot een beter welzijnsgevoel.

Maar wanneer de zon te fel schijnt of te laag staat voor een comfortabel gevoel in huis, moeten we ingrijpen.

Doek-zonwering of screens aan de buitenkant van de woning helpen u op een dynamische manier om een heel jaar lang van uw woning te genieten, mét behoud van doorkijk naar buiten.

Voor een optimaal comfort in de zomer kan u gebruik maken van zonwering op de ramen.

Onze screen zijn van het merk Renson, een van de grootste spelers op het gebied van zonwering.

  • strak design
  • kast kan volledig weggewerkt worden
  • meerdere montagemogelijkheden voor de beste oplossing in uw situatie
  • gemakkelijk in onderhoud
  • optimale doeken in verschillende kleuren
  • ook mogelijk bij ramen hoek glas op glas door gebruik te maken van de Panovista. (een screen met hoekverbinding)
  • volautomatisch mogelijk: hier wordt gebruik gemaakt van een zonne-wind en regensensor. Zo oververhit uw woning ook niet terwijl u afwezig bent.
  • mogelijk met domotica zodat u alles kan besturen vanop afstand.

Doek-zonwering voor verticale beglazing

Als pionier in doek-zonwering bewijst Fixscreen van Renson al jaren zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het gepatenteerde geleidingssysteem met ritsprincipe zorgt voor een extreme windbestendigheid, met garantie tot windsnelheden van maar liefst 130 km/u.

Dankzij dit unieke systeem zit het doek steeds strak in de geleiders. Met gesloten screens houdt u bovendien vervelende insecten buiten. Dankzij verschillende montagesituaties is Fixscreen doek-zonwering geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Er zijn afmetingen mogelijk tot 6 m breedte of 6 m hoogte, met een maximumoppervlakte van 22 m².

Doek-zonwering voor horizontale of schuinliggende beglazing

Een lichtstraat of veranda brengt veel daglicht binnen, maar die mag het interieur uiteraard niet ongewenst opwarmen. Ook hier is buitenzonwering dus een must.

Doek-zonwering met name kan perfect toegepast worden op horizontale of schuinliggende beglazing. Op die manier controleert u daglicht en zonnewarmte met één druk op de knop!

Doek-zonwering voor hoekramen

Met Panovista hoeft u niets aan het panoramisch zicht van uw hoekraam in te boeten. Er is namelijk geen sprake van hinderlijke kabels of profielen in de hoek.

De beide zijden van deze doek-zonwering worden tegelijk af- of opgerold en zorgen zo voor de gewenste beschaduwing van een leef- of werkruimte.