ALU Van De Putte is reeds 30 jaar actief als fabrikant van SAPA ramen & deuren

Poorten

Terug naar het dienstenoverzicht

Garagepoorten op maat

Voor onze poorten werken wij nauw samen met Idem. Handbediende of automatische sectionale poorten zijn hun specialiteit. In hout, aluminium of andere materialen, in de door u gekozen kleur.

Idem Poorten staat voor ervaring, maatwerk, service en kwalitatieve afwerking van sectionale garagepoorten. Zij zetten de theorie om in de praktijk.

Uw sectionale garagepoort

Uw sectionale garagepoort, dat vat het helemaal samen. Idem Poorten is een specialist in de productie en montage van verschillende sectionale garagepoorten op maat.

Sectionaalpoorten zijn samengesteld uit een aantal horizontale of verticale panelen die door scharnieren met elkaar verbonden zijn. Ze nemen een pak minder plaats in dan traditionele kantelpoorten en zijn dus vaak de ideale keuze voor mensen die hun garage als opbergplaats gebruiken en niet veel ruimte willen verliezen. Bovendien zien ze er nog elegant uit ook.

Houten poorten, trudoorpoorten, sandwichpanelen en elegance zijn hun vier grote ‘lijnen’. De basisstijlen waarin ze nog tal van mogelijkheden hebben, los van het feit of u dan wel voor een automatische, elektrische poort of een handmatig te bedienen garagepoort opteert.

Idem Poorten

Zoals gezegd werken wij nauw samen met Idem. Om alles vlot en makkelijk voor u te laten verlopen regelen wij alles voor u met Idem.

Wij bezorgen hun alle gegevens en zij maken en plaatsen de poort. Voor facturatie zal u 1  factuur ontvangen die al uw buitenschrijnwerk bevat. Zo blijft het een totaalpakket en hoeft u geen extra tijd of moeite hierin te steken.

Meer info op: www.idem-poorten.be