ALU-VAN DE PUTTE is reeds 30 jaar actief als fabrikant van SAPA ramen & deuren

Topkwaliteit en duurzaamheid voor buiten

Outdoor

Terug naar het dienstenoverzicht

Kies jouw terrasoverkapping uit aluminium

Met een terrasoverkapping van Renson creëert u een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellig salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen? De terrasoverkapping wordt aangepast aan uw levensstijl zodat u er jaar in, jaar uit zalig kan in vertoeven.

Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een aluminium frame de basis. Met de talloze opties stemt u die trouwens volledig af op uw wensen. Een automatische zonwering, ledverlichting voor nog meer sfeer of zelfs audio- en verwarmingselementen … de invulling bepaalt u helemaal zelf!

  • Topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Minimalistisch design
  • Eindeloze personalisatiemogelijkheden
  • Ultiem gebruiks- en onderhoudsgemak

Zijelementen en opties terrasoverkapping

Met de passende zijelementen kunt u uw terrasoverkapping uit aluminium tot in de puntjes afwerken. Stijlvolle panelen met lamellen, een zonwerende fixscreen of liever een glazen schuifwand? Onze zijelementen geven uw terrasoverkapping die unieke touch, zorgen voor extra privacy én ze beschermen u tegen diverse weersomstandigheden.

In ons ruim aanbod opties vindt u echt alles om het extra gezellig te maken onder uw terrasoverkapping. Kies voor sfeervolle ledverlichting, een high-end geluidsinstallatie of een geïntegreerd verwarmingssysteem en geniet met al uw zintuigen!

Camargue

  • Alle accessoires mooi geïntegreerd
  • Maatwerk tot op de millimeter
  • Meerdelig koppelbaar, achter uitbreidbaar
  • Ruimste aanbod zij-elementen

Stijlvolle terrasoverkapping met lamellen

De Renson Camargue is er voor zij die houden van een mooie en strakke afwerking. Alle opties en zij-elementen zijn immers naadloos geïntegreerd. Wat dacht u van elegante schuifpanelen als wand of gezellige verlichting tijdens de latere uurtjes? De Renson Camargue beschermt u tegen weer en wind zodat u de hele dag door kan genieten als God in Frankrijk.

Het dak van deze terrasoverkapping bestaat uit aluminium lamellen met diverse functies. De zon tegenhouden, een briesje binnenlaten of de regen een stapje voor zijn? Met de Somfy handzender kunt u de lamellen van de terrasoverkapping eenvoudig sluiten of kantelen. Na een regenbui kan het dak snel en makkelijk weer open terwijl het water gecontroleerd wordt afgevoerd.